Acasa Produse Producatori Contact

producatori


DSB Hygiene Consulting
    Compania noastra va ofera solutii inovative pentru igiena si curatenie pentru orice mediu, prin gama noastra de produse ce ofera un plus la curatenia si igiena dumneavoastra.
    De la colacul WC actionat automat cu folie de unica folosinta pana la diverse tipuri de servetele si hartie, oferim servicii complete si consultanta pentru clientii nostrii, mulandu-ne pe nevoile ficarui client, pentru a satisface astfel cerintele lui.
Hygiene Vision
    Marca englezeasca Hygiene Vision de produse igienice, pentru toaleta oricarei companii, cladiri, restaurant, cabinet si nu numai, vine cu un portfoliu de dispensere de dezinfectant, sapun spuma, odorizanti de camera, completate de inovativele tehnologii profesionale Bio de curatare prin culturi de bacterii ale toaletei, pardoselilor, scurgerilor, etc.
    Gama de produse Hygiene Vision ofera o modalitate perfecta prin dozatoarele inovative, cu un design placut, care ajuta la dezinfectare mainilor, toaletelor, colacului WC, la improspatarea aerului creand astfel un mediu placut de o igiena si curatenie desavarsite.
Tork
    Tork ofera solutii profesionale de igiena si curatenie pentru grupurile sanitare din institutiile publice si private, fie ca sunt cabinet medicale sau restaurante, scoli sau birouri, fabrici sau aeroporturi, solutiile de igiena si curatenie oferite de Tork prin diversele tipuri de dispensere si rezerve de hartie igienica, prosoape de hartie sau multitudinea de detergenti, dezinfectanti si sapunuri Tork va ajuta sa mentineti o igiena corespunzatoare atat pentru voi cat si pentru clientii vostri.
    Fie ca detineti o cafenea,un restaurant, o cladire de birouri sau un cabinet medical, Tork ofera dozatoare si consumabile cu un design si sustenabiitate ridicata necesare ce contribuie la imbunatatirea igienei, economirea timpului, fac curatenie eficienta, economisesc bani si creaza confort atat voua cat si clientior vostri.
Rubbermaid
    Daca reprezentati un restaurant, un cabinet medical, un service auto si nu numai, compania englezeasca Rubbermaid va poate oferi o solutie de igiena, prin dozatoarele cu un design deosebit si durabil.
    Fie ca doriti un mijloc de a curata mainile, de a dezinfecta colacul WC, de a odoriza incaperea sau aveti nevoie de o solutie abraziva pentru a da jos murdaria excesiva, solutiile Rubbermaid acopera toata sfera de igiena cosmetica.
Fre-Pro
    Toate produsele Fre-Pro sunt fabricate in S.U.A. de catre Fresh Products LLC, lider in fabricarea odorizantelor cu control al mirosului care, printr-o tehnologie inovatoare, ajunge la o calitate superioara tuturor produselor similare.
    Paleta de produse Fre-Pro este dezvoltata pe principii eco, iar produsele Eco-Fresh au in componenta materii prime ecologice, fara ca performanta si calitatea produselor sa fie compromisa.